Wedstrijdverslag S.P.S. E2 - Vosmeer E2

S.P.S. E2 - Vosmeer E2 (competitie)

GROTE ZEGE S.P.S. E2

Na een aantal weken van blessures en afwezigheid van spelers mogen we vandaag weer lekker voetballen. We spelen thuis tegen Vosmeer en we zijn bijna volledig. Mascha is ook herstellende en zij kan gelukkig de volgende wedstrijd weer mee voetballen. We zijn blij dat ze weer terugkomt!

1

Foto 1: Casper.

We starten om 10 uur en we gaan gelijk in de aanval; Vosmeer wordt gelijk teruggedrongen. Tiemo snijdt door de verdediging heen en rond knap af; 1-0. Vosmeer laat het niet op zich zitten en gaat vol in de aanval. Daar heeft S.P.S. last mee, want niet iedereen pakt  zijn verdedigende taken goed op. Vosmeer scoort dan ook 1-1. Onze spitsen Noah en Tiemo krijgen veel kansen,maar ze stuiten steeds op de keeper van Vosmeer.

2

Foto 2: Tiemo.

3

Foto 3: Naud.

Af en toe komt Vosmeer er goed uit en onze keeper Casper verricht een aantal knappe reddingen. Dan komt S.P.S. er goed uit met Tiemo en Noah en hieruit scoort Tiemo 2-1. Dat is ook de ruststand.

4

Foto 4: Milan.

5

Foto 5: Mathijs.

De leiders geven in de rust aan dat we wel voorstaan, maar dat er beter verdedigd en overgespeeld moet worden. Bij aanvang van de tweede helft komt de scheidsrechter erachter dat Vosmeer met een speler meer in het veld staat. Zo hebben ze ook de eerste helft gespeeld… Nu gaat het lopen voor S.P.S. De ene na de andere mooie aanval rolt op de mat, Tiemo scoort nog twee keer. Noah scoort drie keer en Yoeri scoort twee keer. Eindstand 9-1.

6

Foto 6: Joeri.

We zijn als leiders zeer trots op onze jongens. In de tweede helft stonden we als elftal zeer goed. En ook Naud, Milan en Mathijs stonden heel goed te verdedigen. Volgende week wacht de koploper Nieuw Vossemeer!